http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POČINJE TESTIRANJE

Arma III pri kraju 'alpha' faze i ima novi trailer

Arma3_artwork_02
Datum objave:
06.03.2013 08:09
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Studio Bohemia Interactive objavio je da je treća igra u franšizi Arma pri kraju 'alpha' faze razvoja koja sada ide na testiranja prije ulaska u 'beta' fazu

Bohemia Interactive završila je ponajveći dio razvoja nove Arma igre te uskoro započinje s testiranjem dovršene 'alpha' faze. Kako bi igračima prezentirali na čemu su dosad radili, Bohemia je objavila video od čak pet minuta u kojemu je moguće dobiti prilično dobru sliku o tome što možemo očekivati od igre:

 

 

Igra će naravno biti PC ekskluziva, a na tržištu će se pojaviti krajem ove godine.

 

Nažalost, dosadašnji razvoj igre ponajviše ćemo pamtiti po tome što su dvojicu zaposlenika Bohemia Interactivea uhitile grčke vlasti pod optužbama za špijunažu jer se s javne površine fotografirali vojne objekte na otoku Limnosu. U isto vrijeme, Bohemia tvrdi da je dvojac bio na godišnjem odmoru, a ne na radnom zadatku. Nakon nekoliko mjeseci u pritvoru, dvojac je pušten na slobodu uz jamčevinu gdje će čekati suđenje, a Bohemia je odlučila promijeniti ime otoka Limnosa u imaginarno ime.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije