http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

REALNO GLEDANO, PRESTAJE NAS BITI BRIGA

SimCity bombardiran na Metacriticu

simcity
Datum objave:
06.03.2013 15:00
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Sim City najnovija je igra na popisu popljuvanih Metacriticovih naslova

Šok i nevjerica odzvanja globalnom mrežom uoči još jednog 'objektivnog' vala recenzija na već komičnom Metacriticu. Meta ovog puta je EA-ov SimCity koji, vjerovali ili ne, prema korisnicima dotičnog sajta spada među najgore igre u povijesti. Zajedno s DMCom, Mass Effectom i gomilom drugih 'govana gaminga'.

 

 

U slučaju da ste jedan od onih kojima su te stvari još i danas bitne, PC verzija novog Maxisovog naslova rastrgana je s prosječnom ocjenom 2,7. Razlozi variraju od otvorenog bijesa prema Electronic Artsu kao firmi (s čime, ruku na srce, stvarno nemamo nikakvih problema), do klasičnih vapaja gaming hamstera koji su zadavili servere na dan izlaska, sprečavajući online i offline igru. Jedna stvar koja im definitivno ide na ruku i s kojom se svesrdno slažemo je kritiziranje forsiranog online statusa koji je potreban za single i multiplayer igranje.

 

Bilo kako bilo, ako pitate KORISNIKE INTERNETA, novi SimCity je epsko smeće od igre čiji online servis ne radi, čiji je single player neigriv i koji je osuđen na ultimativnu propast. Kvragu, čini se da se ne moramo uopće truditi pisati recenziju. INTERNET JE PROZBORIO.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije