http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

'THE FALL'

Deus Ex – nova igra, ali i film

dehr
Datum objave:
07.03.2013 14:48
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Kroz nekoliko proteklih dana Square Enix registrirao je nekoliko domena, a zasad znamo samo to da se neke od njih odnose na nadolazeći film 'Deus Ex'

Deus Ex: Human Revolution na tržištu se pojavio u drugoj polovici 2011. godine i instantno osvojio i kritiku i publiku. Zamjerale su mu se gotovo samo borbe s bossovima koje su bile neizbježne i koje su se mogle riješiti isključivo akcijskim pristupom dok ste ostatak igre mogli završiti doslovno bez ijedne eliminacije.

 

Bilo kako bilo, s obzirom na uspjeh Human Revolutiona, samo je pitanje vremena kada će biti najavljen njegov nastavak. A on je, spekulira se, već u produkciji. Naime, Square Enix prošloga je tjedna prvo registrirao domenu na ime 'Deus Ex: Human Defiance' što je kasnije učinila i kuća 'CBS Films' zbog čega se sasvim opravdano misli da je u pitanju – film. Već neko vrijeme poznato je da je u tijeku planiranje filma 'Deus Ex' za koji je C. Robert Cargill, jedan od scenarista, nedavno izjavio da neće imati prevelike veze s igrom, već da će to biti zasebna cyberpunk priča.

 

Nekoliko dana kasnije Square Enix je registrirao još nekoliko domena pod imenom 'Deus Ex: The Fall' i tu smo prepušteni isključivo spekulacijama. Radi li Eidos Montreal na još jednoj Deus Ex igri? Ovo pitanje nije vrlo jednostavno s obzirom da je isti studio prije nekoliko dana objavio rad na još jednom next-gen megaprojektu 'Thief' koji će biti reboot kultne franšize.

 

Više informacija očekujemo u narednim tjednima.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije