http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMING PRIČE ZA NEZNALICE

Pogledajte priču iz Witchera zbijenu u jednu minutu

Witcher
Datum objave:
07.03.2013 15:37
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Witcher je kompliciran? Ma nije...

Smatrate li Wicherovu radnju jednom od najkompleksnijih priča na trenutnoj RPG sceni, možda ste i u pravu. Međutim, nakon što pogledate kako je društvo iz Lore in a Minutea čitavu stvar strpalo u zabavnu animaciju koja traje nešto više od jedne minute, možda ćete promijeniti mišljenje. Iskreno, nismo nikad mislili da čitava stvar može biti zbijena u toliko mali vremenski prostor, no nekome je očito to pošlo za rukom i zato mu samo možemo skinuti kapu. Impresivno.

 

Witcher za neznalice

 

Inače, Lore in a Minute ima gomilu videa koji u kratkim zalogajima prepričavaju priče čitavih igara, pa vam ovom prilikom predlažemo da bacite pogled i na njih. Dapače, svesrdno vam preporučujemo da to napravite sada.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije