http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

'THE GUNSLINGER'

Prvi pogled na novi Call of Juarez

call_of_juarez_gunslinger_1
Datum objave:
08.03.2013 16:20
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nakon neuspješnog izleta u moderni setting, Techland je Call of Juarez franšizu odlučio vratiti korjenima

Posljednji Call of Juarez na tržištu se pojavio 2011. godine pod imenom 'The Cartel'. Bio je to svojevrsni eksperiment Techlanda da franšizu prenese u moderni setting. Na žalost brojnih obožavatelja serijala, The Cartel je bio loš. Vrlo loš. Upravo to vjerojatno je razlog zbog kojeg je Techland odlučio vratiti franšizu njenim korjenima i to u vidu 'Call of Juarez: The Gunslinger' koji je najavljen nedugo nakon debakla Kartela.

 

Prvi trailer za igru biti će objavljen 14. ožujka a zasad prvi pogled na 'The Gunslinger' možemo baciti kroz objavljeni teaser;

 

 

Nažalost, o samoj igri ne zna se puno, osim da će igrači preuzeti ulogu protagonista koji je vidljiv na kraju teasera i koji je lovac na najtraženije odmetnike na Divljem zapadu.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije