http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Dva buraza

Novi gameplay trailer za 'Brothers: A Tale of Two Sons'

br1
Datum objave:
10.03.2013 16:43
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Starbrezee studio, autori Cronicles of Riddick i The Darknessa, detaljnije je pokazao elemente gameplaya u novom traileru
Brothers: A Tale of Two Sons novi je projekt Starbreeze studija te predstavlja totalnu suprotnost ostalim igrama koje su proslavile Starbreeze. Igra podsjeća na bajku braće Grimm u kojoj vi kontrolirate dva brata.

 

Specifičnost igre leži u činjenici da istovremeno kontrolirate oba protagonista te je svaki analogni stick posvećen određenom bratu. Shoulder tipke će također kontrolirati akcije braće, što znači da će lijeve shoulder tipke upravljati postupcima starijeg brata dok će desne upravljati mlađim.

 

 

Zanimljivo je da će svaki od braće drugačije reagirati na iste situacije. Dok će stariji brat probati privući pozornost stranca tapšajući ga po ramenu, mlađi će ga odalamiti po stražnjici.

 

 

Radnje igre vrti se oko putovanja braće u potrazi za lijekom koji bi izliječio njihovog smrtno bolesnog oca. Zasad se čini da je igra miks istraživanja i kooperativnog rješavanja slagalica i zagonetki. Izlazak igre očekuje sredinom proljeća ove godine, a izaći će na Xboxu, PC-u i PlayStationu.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije