http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MOĆ KICKSTARTERA

Kreator Ultime radi na novom RPG-u

Shroud of Avatar
Datum objave:
11.03.2013 14:11
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Richard Garriott treba vaših milijun dolara za najbolji RPG ikad

Da, sto posto ste ovo čuli već nekoliko puta. Netko se pojavi na Kickstarteru i tvrdi kako je njegova igra upravo razlog zbog čega će gaming kao takav opstati. Ovog puta, doduše, čini nam se kako bi sav silni hype mogao imati konkretnu pozadinu. Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues duhovni je nastavak čuvene Ultime i prema gospodinu Garriottu mogao bi vratiti vjeru u dobar stari RPG. Znate, onaj RPG bez kontrolera. RPG sa milijardu statova, sandbox svijetom, smislenim PVP sustavom i sličnim stvarčicama.

 

 

Igra bi se, ako dosegne dražesni plafon od milijun dolara mogla pretvoriti u stvarnost, a glavni razlog zbog kojeg bi se to moglo desiti ste upravo vi i vaša donacija. Dobro, ne samo vi. Ima tu već dosta ljudi. Naime, Shroud je već nakrkao preko sedam stotina tisuća dolara, što je pozamašna svotica uzmemo li u obzir da je kicstarter aktivan svega četiri dana. Kampanja će trajati do 7. travnja, te će ako zgrne dosta love vratiti osmjehe na lica ekipi kojoj je Roleplaying važniji od grindanja. Ili barem tako kaže šjor Garriott.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije