http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

sakupili milijun i pol dolara

Dreamfall Chapters ostvario fenomenalan uspjeh na Kickstarteru

dfc
Datum objave:
12.03.2013 08:12
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Još jedna kampanja za financiranje na Kickstarteru završila je iznimno uspješno. Nadolazeća igra u The Longest Journey franšizi prikupila je dvostruko više sredstava no što su to njeni autori tražili

Dreamfall Chapters biti će treća igra u The Longest Journey franšizi koja je začeta 1999. godine igrom 'The Longest Journey', a nastavljena 2006. godine s 'Dreamfall: The Longest Journey'. Danas, sedam godina kasnije u razvoju je novi dio franšize koji je postigao fenomenalan uspjeh na Kickstarteru.

 

Red Thread Games predvođen legendarnim Ragnarom Tornquistom na Kickstarteru je zatražio 850.000$ za razvoj igre a igrači su im u nešto više od mjesec dana donirali 1,538,425$. Gotovo dvostruko.

 

Igra će se na tržištu pojaviti u studenom 2014. godine i to istovremeno na PC, Linux i Mac platformama. Igra će biti lansirana s engleskim, francuskim i njemačkim sinkronizacijama i titlovima, a razmatraju se i još neki jezici. Dodatna prikupljena sredstva razvojnom teamu omogućila su dodavanje novih likova, lokacija te još jednog protagonista.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije