http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

FOES OR HOS

God of War: Ascension pokleknuo pod cenzurom

god-of-war-ascension
Datum objave:
12.03.2013 17:39
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Svjetska pravda i moral konačno su došli glave smrdljivim svinjama koje rade video igre...

Pročitavši naslov vjerojatno si mislite kako su u novom nastavku God of Wara Kratosova sječiva zamjenjena štrucama kruha i kako umjesto ubijanja protivnika daje kvalitetne i motivirajuće životne savjete. Međutim, stvari su puno ozbiljnije, dragi čitatelji. Kratos je ovog puta oštro cenzuriran zbog ŠOVINIZMA. Da, ŠOVINIZMA. Naime, jedno od dostignuća u novom God of Waru nosi iznimno uvredljivo, prostačko i šovinističko ime Bros before Hos, što je uvrijedilo velik broj gamera. Toliki, dapače, da je Sony izdao službenu izjavu u kojoj obećaje micanje ovog blasfemičnog trofeja iz inače pacifističke i neuvredljive šetnjice parkom koju svi znamo pod imenom God of War: Ascension.

 

MIČITE HOS S MOJIH OČIJU I DAJTE MI DA NASTAVIM DA UŽIVAM U IGRI PUNIM PLUĆIMA

 

Trofej se inače otključavao tako da ste furiji razbili glavu. Nakon žustrog i iznimno politički korektnog poteza, Bros before Hos će se promijeniti u Bros before Foes. Zahvaljujući spasenju cenzurom, svi će se igrači moći vratiti kolotečini metodičkog quicktime event kasapljenja otprilike svakog preostalog božanstva u poznatoj mitologiji. Hvala BOGU da smo i to prebrodili.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije