http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

CRIMSONMAGE

Playtoy igra dana: Spellstorm

spellstorm
Datum objave:
14.03.2013 11:58
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Jeste li spremni zaigrati igru u kojoj glavnom liku NIKAD ne ponestaje mane?

Spellstorm je još jedna u nizu premijskih igara iz radionice Rock Solid Arcadea. Kao što to, stjecanjem okolnosti ili ne, često biva s njihovim naslovima, ponovno se radi o pucačini iz ptičje perspektive. Međutim, ovog puta u čitavoj igri je mali twist. Konkretno, umjesto robota ili letjelice ili bog te pita čega, glavni lik je čarobnjak. Yup, čarobnjak.

 

Vaš zadatak je, probijajući se kroz katove krcate zamkama i neprijateljima, da stignete do vrha tornja i mrknete zlosutnog Chaos Reapera, glavnog bossa koji se vašim šefovima, očito, dosta zamjerio. Tijekom vašeg putovanja kupovat ćete nadogradnje, specijalne napade i čitav niz sličnih pikanterija. Ovaj crimsonlandoliki shooter iz ptičje perspektive već danas je dostupan na PlayToyu, pa ne vidimo razloga zbog kojeg ga ne biste zaigrali.

 

Ime: Spellstorm
Žanr: Pucačina
Developer: Rock Solid Arcade
Komande: miš za nišanjenje, WASD za kretanje, razmak za super-transformaciju
Vrijeme igre: 30 min

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije