http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Multiplayer i co-op dostupan

Defiance ulazi u finalnu betu

Defiance-Syfy
Datum objave:
14.03.2013 15:19
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Prije planiranog izlaska u travnju, Trion World odlučio je dati zadnju, finalnu betu za njihov nadolazeći naslov Defiance
Korisnici osobnih računala 22. ožujka dobiti će priliku zaigrati treću betu za third-person-shooter MMO Defiance. Ovo će ujedno biti i zadnji beta vikend prije izlaska igre koji je zacrtan za početak travnja.

 

Vlasnici Xboxa 360 i PlayStationa 3 također će dobiti svoju betu otprilike u isto vrijeme, no točni detalji još nisu objavljeni.

 

 

U ovoj beti igrači će imati priliku zaigrati genetski modificiranog Ark Huntera u Mt. Tam i Madera zonama te će rješavati co-op misije u Cronkhite Bunkeru i Angel Islandu. Također, u ovoj beti dostupan je i multiplayer pa će se igrači moći boriti jedan protiv drugog u Freight Yardu i Observatoryju. Igrači koji su sudjelovali u beti prilikom izlaska igre dobiti će Dodge Challenger kojeg će moći provozati na trial traci u Maderi.

 

Podsjetimo, Defiance je third-person shooter MMO u režiji Trion Worldsa koji se istovremeno razvija za PC, Xbox360 i Playstation 3, a biti će povezan sa istoimenom serijom na SyFy kanalu.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije