http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SPORNE IZJAVE AUTORA

Novi Thief 'prilagođen konzolaškoj publici'

thief-gi-cover
Datum objave:
15.03.2013 10:10
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Oduševljenje koje je izazvala najava nove Thief igre moglo bi biti poljuljano novim informacijama koje dolaze iz Eidos Montreala, studija koji radi na razvoju igre

Novi Thief neće biti 'Thief 4', naglašeno je prije nekoliko dana na prvoj objavi rada na novjoj Thief igri. Novi Thief biti će reboot serijala, a razvoj igre povjeren je Eidos Montrealu, studiju koji nam je prije nešto manje od dvije godine isporučio fenomenalni Deus Ex: Human Revolution.

 

Početno oduševljenje najavom igre moglo bi ipak splasnuti. Naime, ekipa iz Eidos Montreala objavila je da će novi Thief biti 'prilagođen modernoj, konzolaškoj publici'; 'Vremena su se promijenila. Želimo novog Garretta približiti modernoj publici sadašnjeg konzolaškog tržišta. On će sada raditi više akcijskih radnji pa smo željeli da njegov izgled i kostim to i reflektiraju.' – objasnio je Steve Gallanger.

 

Ovo  će, sigurno smo, mnogim obožavateljima originalne trilogije itekako zasmetati.

 

'Isprva smo željeli da novi Garrett bude što sličniji onomu kojega svi poznajemo, no vremena su se promijenila.' – izjavio je pak Nicolas Cantin za GameInformer magazin.

 

'U početku, Garrett je bio gotički lik, no odustali smo od inzistiranja na gotici. Odustali smo od crnih noktiju i takvih stvari. Želimo da po tom pitanju bude više mainstream. Da, on će biti mračni lik, no ne želimo ga previše povezivati s gotikom.' – zaključio je Gallanger.

 

 

Thief će se na tržištu pojaviti sljedeće godine i to na PC platformi te next-gen konzolama.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije