http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

FPS možda?

Blizzard najavljuje novu igru na PAX Eastu

starcraft blizzard
Datum objave:
15.03.2013 18:54
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Novi naslov neće biti nastavak već postojećih franšiza, ali neće biti ni ekspanzija
Za sve one koji misle da je riječ o Titanu, Blizzard je jasno naglasio da se ne radi o 'nagađanom' next-gen MMO-u. Uzeći u obzir da Blizzard od 1998. godine nije izdao ništa što nema Warcraft, Starcraft ili Diablo u naslovu, ovo je prilično zanimljiva vijest.

 

Rob Pardo, kreativni direktor u Blizzardu, prvi je na twitteru teasao sa sljedećim: 'PAX East je idući tjedan, a ja još nisam spreman s najavom naše sljedeće igre. Rad Rad Rad.' Također, naglasio je da se ne radi o Titanu, ma koliko god mi to željeli.

 

 

Blizzard je već prije zagolicao maštu javnosti o najavljivanju nove igre na PAX Eastu koji počinje 22. ožujka, no ovim prvi put potvrđuje da je riječ o apsolutno novoj igri. Zasad nam samo preostaje nagađati o čemu se radi. Većina fanova reći će da se vjerojatno radi o Blizzard All-Stars, prvotno mapi za Starcraft II koja se kasnije razvila u cijelu igru. Iako je igra najavljena još 2010. godine, a ranije ove godine je potvrđeno da se još uvijek radi na njoj, ova vijest bi značila da je možda konačno spremna.

 

Oni optimističniji reći će da se čak radi o Ghostu, iako je to malo vjerojatno.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije