http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Ludilo dobiva nastavak

Najavljen Saints Row IV

srtt
Datum objave:
16.03.2013 13:57
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Objavljen je datum izlaska i prvi trailer
Izlazak nove Saints Row igre zakazan je za 20. kolovoza ove godine u Sjedinjenim Američkm Državama dok će 23. kolovoza postati dostupan u ostatku svijeta. Saints Row IV planiran je za PC, PlayStation 3 i Xbox360.

 

Igru izdaje Deep Silver koji je kupio autorska prava na Saints Row nakon što je THQ propao. Razvija je Volition koji je također u vlasništvu Deep Silvera.

 

 

U novom nastavku status Saintsa podignut je na najvišu razinu – vođa slobodnog svijeta. Vođa Saintsa izabran je za predsjednika SAD-a. No, ludilo tu ne prestaje. Neočekivan twist u radnji je invazija vanzemaljaca koja Saintse teleportira u bizarnu Steelport simulaciju. U pokušaju da se oslobode iz paklene simulacije i oslobode čovječanstvo od zlobnih aliena, Saintsi će koristiti nevjerojatno snažne super-moći.

 

U Saints Row IV igrači će imati priliku koristiti vanzemaljsku tehnologiju i oružja kao i super-moći koje će ih pretvoriti u ultimativna oružja destrukcije. Neke od tih novih sposobnosti su preskakanje zgrada, super-brzo trčanje i telekineza.

 

 

Za sve one koji se pitaju što se dogodilo s 'Enter the Dominatrix' ekspanzijom za Saints Row: The Third, Deep Silver ima dobre vijesti. Elementi ekspanzije uključeni su u novu igru, a posebni 'Enter the Dominatrix' director's cut DLC bit će dostupna kada igra izađe.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije