http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

UZ IZVRSNI TRAILER

Autori Bastiona najavili intrigantni 'Transistor'

bastion
Supergiant Games, studio koji stoji iz fantastičnog Braida najavio je novu igru i to fenomenalnim trailerom

Bastion se na tržištu pojavio 2011. i za mnoge je bio najbolja igra te godine. Bio je to samo još jedan dokaz o munjevitom rastu 'indie' segmenta gaming tržišta na koje se sve više probijaju pojedinci i razvojni studiji s projektima koji su više proizvod ljubavi i strasti nego novca.

 

Supergiant Games, studio koji se na scenu probio upravo Bastionom upravo je predstavio svoj novi projekt. 'Transistor' će također biti akcijski RPG u kojemu će igrač preuzeti ulogu mlade žene koja je u ruke dobila misteriozno oružje – Transistor. Međutim, mnogi se žele dokopati oružja s ne previše dobrim namjerama i njena je misija sačuvati oružje od takvih.

 

Ono što je mnoge pak najviše zaintrigiralo u novom traileru je glazba koja će biti vrlo bitan dio igre, a da stvar bude bolja, vokal koji možete čuti vokal je glavne protagonistice u igri;

 

 

Osim ovih nekoliko detalja, o igri se zasad zna vrlo malo. Na tržištu će se pojaviti tijekom 2014. godine.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije