http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Antichamber

ANTI
Datum objave:
20.03.2013 13:16
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Antichamber je logičko-spacijalna igra par excellence!!! Ako vas zanima što to znači, pogledajte današnju recenziju
Svi smo nedavno bili poludjeli za Portalom 2! Pa ako želite još jednu igru koja barem uzgredno liči na to remek-djelo, svakako zaigrajte - Antichamber. Riječ je o logičkoj puzzle igri iz prvoga lica koja liči na san. Točno, zaboravite sva pravila postojanja koja ste do sada znali i zaputite se u nadrealnu avanturu koju ćete dugo pamtiti. Ovo nisu tek puke riječi; iako je Antichamber indie proizvod, već je pobrao hrpu nagrada za svoju originalnost i inovativnost. Eto, ne preostaje vam ništa drugo, nego kliknuti na video recenziju. A mi vas ovdje još jednom podsjećamo da u petak ide velika Starcraft recenzija i Nagradnjača!!! Pozdrav!


 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije