http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SURVIVAL INSTINCT

Prve kritike: 'The Walking Dead FPS najgora je igra u dugo vremena'

The-Walking-Dead-Logo-Black
Datum objave:
21.03.2013 08:26
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Loše kritike svakako smo očekivali nakon viđenih promotivnih materijala. No nitko zapravo nije očekivao da će The Walking Dead: Survival Instinct biti biti baš toliko loš

Telltale Games kroz prošlu nas je godinu pomalo razmazio 'The Walking Dead' serijalom od pet dijelova koji je na kraju pokupio brojne nagrade za igru godine. Vidjevši da ime fantastično popularne TV serije znači i ogromnu publiku a time i novac, Activision je odlučio na tržište izbaciti FPS smješten u 'The Walking Dead' setting. Za to su angažirali Terminal Reality, studio koji je u svojoj povijesti imao i sasvim dobrih igara poput Ghostbusters: The Video Game.

 

Mađutim, kada su se pojavili prvi promotivni materijali, svi smo ostali pomalo razočarani. Zapravo, 'razočarani' je prilično ublaženi izraz. Igra naime izgleda kao nešto što bi i u vrijeme PlayStationa 2 bilo smatrano grafički prosječnim. Svi materijali koji su se pojavili kasnije nisu bili ništa bolji, a igra će se na europskom tržištu napokon pojaviti sutra, u petak.

 

Prvu recenziju igre objavio je Polygon koji je igri dodijelio slabašnih 3/10, a novinar Kotaku-a igru je nazvao 'najgorom ove godine' i prozvao je 'traćenjem vremena i novca'.

 

Biti će zanimljivo vidjeti nadolazeće recenzije koje će se pojaviti već danas i sutra, no sumnjamo da će biti išta bolje s obzirom da prve recenzije igara u pravilu budu najpozitivnije.

 

Šteta. 'The Walking Dead: Survival Instinct' okaljati će ime koje se gradilo putem stripa, serije a onda i Telltaleovih igara. Na sreću, već ove godine možemo očekivati još pokoju epizodu u nagrađivanom serijalu.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije