http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SVIJET NA NOGAMA

EA otvorio službenu Battlefield 4 stranicu

Battlefield 4 homepage
Datum objave:
21.03.2013 15:46
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Dugogodišnje molitve FPS igrača konačno su uslišene: s prvim znacima proljeća dolaze i prvi znaci Battlefielda 4

Kao što to i sam naslov da naslutiti, nadolazeći Battlefield 4 konačno je dobio i mega službenu stranicu. Međutim, umjesto da likujemo kako na njoj možemo gledati milijardu filmova, ili vam prepisati konkretni popis svih oružja, mapa, scenarija i gaming modova, reći ćemo samo okrutnu istinu: radi se o teaser siteu koji, doduše, u sebi sadrži simpatičan gimmick. Naime, čim više korisnika dođe na sajt, te se nakon toga na njega logira, tim će se više same igre otkriti.

 

Battlefield 4 relativno je kratko iščekivani nastavak komercijalno uspješnog Battlefielda 3 koji bi se, prema odokativnim prognozama, na tržištu mogao pojaviti tamo negdje pred kraj godine. Uostalom, jesemubigulicu, ak' već EA iznjedruje novi Call of Duty, bila bi šteta da to negdje u to doba EA ne napravi sa svojim FPS naslovom. Bilo kako bilo, ako se smatrate fanom gore spomenutog serijala, smatramo da vam je gamerska a bogami i građanska dužnost da "pomognete" službenom revealu, te usput pokupite i jedinstveni nagradni dog tag.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije