http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DOBRE VIJESTI ZA BLIZZARD

'Heart of the Swarm' u dva dana do milijun prodanih primjeraka

heart2
Datum objave:
22.03.2013 08:19
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Drugi dio StarCraft II trilogije polučio je očekivani uspjeh i u samo 48 sati prodan je u više od milijun primjeraka

Kada se na tržištu pojavio prvi dio StarCraft II trilogije pod imenom 'Wings of Liberty', on je prodan u 1.5 milijuna primjeraka i tako postao najbrže prodavani RTS u povijesti gaminga. 'Heart of the Swarm' ipak nije uspio srušiti postavljeni rekord, no prilično mu se približio. Drugi dio trilogije tako je u samo dva dana prodan u 1,1 milijun primjeraka.

 

Ekipa iz Blizzarda može biti sasvim zadovoljna ovakvim brojkama ali i prvim recenzijama koje su iznimno pozitivne. Naravno, broj prodanih primjeraka u nekoliko narednih mjeseci višestruko će se uvećati.

 

 

Kada se prošle godine na tržištu pojavila još jedna igra iz Blizzarda, Diablo III, taj hack'n'slash u prva 24 sata prodan je u čak 3.5 milijuna primjeraka što je apsolutni rekord kada je u pitanju PC gaming. Diablo III će se krajem ove ili početkom sljedeće godine pojaviti i na PlayStation 3 te PlayStation 4 platformama.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije