http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Hmm...

Blizzard predstavio Hearthstone: Heroes of Warcraft

hearth
Datum objave:
22.03.2013 16:48
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nakon par mjeseci nagađanja i (očito) prevelikih očekivanja, Blizzard je napokon objavio svoj najnoviji projekt
Riječ je o igri zvanoj Hearthstone: Heroes of Warcraft, digitalnoj kartaškoj igri. To je prva Free-to-Play igra iz Blizzarda, a kao što samo ime govori smještena je u svijet Warcrafta.

 

 

Igru ćete moći zaigrati kao jedna od 9 dobro poznatih Warcraft klasa, skupljati karte i boriti se online. Karte ćete zaraditi borbama ili ih jednostavno kupiti za otprilike 1 dolar. Karte koje zaslužite ili kupite dolaze u paketu od pet, a kategorizirane su u Basic i Expert. Expert se dalje dijele na obične, rijetke, epic ili legendarne. Za multiplayer će se kao i obično pobrinuti Battle.net.

 

 

U igri je dostupna i izrada novih karata. Ako ste vlasnik duplih karata, njih možete disenchantati da dobijete Arcane Dust koju pak možete iskoristiti da izradite karte koje ustvari želite. S kartama izrađujete špil koji gradite oko klase koju ste izabrali. Špil možete generirati automatski ili možete odabrati svaku kartu pojedinačno tako stvarajući vlastiti špil. Kod izlaska igre bit će dostupno oko 300 karata.

 

 

'Igru razvija mali tim od 15-ak ljudi, a njezin cilj je stvaranje, u opsegu male igre, dubokog i kompleksnog gameplaya' objašnjava Rob Pardo, kreativni direktor u Blizzardu. Kompanija najavljuje skori izlazak igre, a za njezinu betu se možete predbilježiti već sada.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije