http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Nečastivi na konzolama

Diablo 3 na Ps3

diablo 3
Datum objave:
23.03.2013 15:12
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Na Ign-u je osvanuo 10-minutni gameplay video na kojem Matther Berger iz Blizzarda pokazuje kako Diablo 3 funkcionira na PlayStationu 3
Nakon što je na predstavljanju PlayStationa 4 prvi put najavio Diablo 3 za PlayStation 3 i 4, Blizzard je na ovogodišnjem Pax Eastu opširnije pokazao kako gameplay Diabla 3 izgleda na konzolama.

 

 

 

Igrači su na sajmu mogli i sami zaigrati Diablo na PlayStationu 3. Za testiranje su bili dostupni Demon Hunter i Barbarian, a gameplay se odvijao u Actu 3 kampanje. Konzolaška verzija Diabla 3 ima redizajnirano korisničko sučelje, inventory sistem, direktnu kontrolu lika, izmijenjenu kameru te bosseve i ostale neprijatelje posebno prilagođene konzolaškom načinu igre.

 

 

Također, Diablo 3 će se moći igrati u offline modu te neće imati Real Money Auction House.

 

Zasad, Diablo 3 je najavljen samo za PlayStation 3 i 4, no Julia Humpreys, viša producentica Diabla 3, ističe kako 'trenutno nemaju nikakvih objava te da to ne znači da će Diablo 3 biti samo Sony ekskluziva'.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije