http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Još jedna

CCP najavio novu Eve Online ekspanziju

eveo
Datum objave:
24.03.2013 14:13
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Eve Online: Odyssey je ime sljedeće ekspanzije za popularni MMO
Odyssey je čak devetnaesta ekspanzija za Eve te će kao i ostale ekspanzije biti besplatna za pretplatnike. CCP je objavio da će se dodatak fokusirati na istraživanje i mijenjanje status quoa klasične svemirske sandbox igre.

 

 

Studio je istovremeno predstavio i službenu web-stranicu ekspanzije koja, između ostalog, obećava promijenjeni sistem istraživanja, intuitivnu navigaciju i nove module istraživanja koji će vam pomoći u vašim putovanjima kroz svemirska prostranstva u potrazi za novim pobjedama.

 

 

Ranije ove godine CCP je objavio informaciju da je Eve Online dosegao brojku od pola milijuna pretplatnika. Prema informacijama izdavača, igra je imala kontinuirani rast posljednjih deset godina, a njezina posljednja, osamnaesta ekspanzija, EVE Online: Retribution, bila je 'najuspješniji Eve dodatak ikad.'

 

Eve Online ima mjesečnu pretplatu od 15 dolara.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije