http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BIZARNO

Nova Wii U reklama bori se protiv Wii-a?!

original
Datum objave:
25.03.2013 14:04
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nintendo je, iako svjestan problema sa Wii U konzolom, spreman na neke dosta neortodoksne marketinške poteze

Skoro svatko tko prati svijet gaminga tijekom prošlih par mjeseci zna kako Nintendo muku muči sa svojom najnovijom konzolom. Od optužbi vezanih uz slabi hardver, preko zabranjenih reklama, pa sve do poražavajućih rezultata prodaje, Wii U očito nije fantastični next gen dragulj kakvim se na prvi pogled činio. Međutim, znajući kako ovaj problem treba riješiti čim prije i čim odlučnije, Nintendo je na ovogodišnjem PAX Eastu distribuirao poseban letak na kojem kupca uvjerava kako je Wii U super. I to na račun bivšeg Wii-a.

 

 

Konkretno, na letku se nalazi popis stvari koje Wii U radi, a koje Wii ne radi. Znate, u slučaju da vam nije jasno koja je konzola koja. Sad, nismo baš 100% sigurni što su točno mislili s time, međutim deklariranje razlika među prošlom i trenutnom generacijom konzola možda i nije najbolji način konkuriranja Xboxu 360 i Playstationu 3, a kamoli nadolazećim next gen monstrumima. Nekako nam se čini da Nintendu ponestaje ideja, što je, iskreno, zaista žalostan prizor.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije