http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SKEJT ILI SMRT

PlayToy Igra Dana: U Pipe Skateboard

U Pipe Skateboard
Datum objave:
25.03.2013 15:13
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Pokušajte osvojiti srca publike i usput uštedjeti na bolničkom računu u novom sportskom naslovu

Ekstremni sportovi nisu za baš svakog i netko u Silent Bayu to dobro zna. U nakani smanjenja broja skatera koji lome noge i ruke, nabijaju se na ograde a ponekad i podlete pod kamion, napravili su sportsko-akcijsku igru U Pipe Skateboard. U njoj, nakon što izaberete jednog od prpošnih i mišićavih majstora skejta, krećete u osvajanje srdašaca publike. To radite izvodeći trikove koje vam igra diktira. Nakon što odradite trik kak' spada, dobijate bodovi, djevojčice u publici vrište od oduševljenja, a vi dobijate zlatnu nagradu. Ili nešto slično.

 

U svakom slučaju, U Pipe Skateboard spada među arkadno sportske naslove koji vam uzimaju maksimalno pet minuta igre po pokušaju. Nije da prigovaramo, s obzirom da je samo igranje dosta repetitivno. Bilo kako bilo, igra je i dalje jako zabavna, te vam toplo preporučamo da ju isprobate. Makar tijekom samo jedne pauze za ručak. Vjerujte nam, vaš doktor će vam biti zahvalan zašto ove vratolomije ne radite uživo. U Pipe Skateboard već danas možete zaigrati na PlayToyu.

 

Ime: U Pipe Skateboard
Žanr: Sport
Developer: Silent Bay
Komande: Tipkovnica (kursori, X i C)
Vrijeme igre: 5 minuta

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije