http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

JUDGMENT

Gears of War na vrhu prodajnih listi, slijedi ga Tomb Raider

gears-of-war-judgment-gameinformer
Datum objave:
26.03.2013 10:33
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Vrlo visoko na listi najprodavanijih igara je i The Walking Dead FPS, igra koju je publika i kritika prozvala najgorom igrom godine

Krajem prošloga tjedna na tržištu se pojavio 'Judgment', najnovija igra u Gears of War serijalu koju ovaj puta nije razvijao Epic Games već People Can Fly, studio zaslužan za Bulletstorm i Painkiller franšizu. Radi se o, kao što vjerojatno i znate, prequelu cijeloj franšizi koja je pokupila vrlo dobre, no ipak miješane kritike.

 

Na listi najprodavanijih igara nakon Judgmenta pozicioniran je Tomb Raider, izvrsni reboot franšize koji je mahom pokupio jako dobre kritike i sigurno će biti jedan od kandidata na najbolju igru godine.

 

Na trećem se mjestu nalazi The Walking Dead: Survival Instinct, dokaz da veliko ime može prodati katastrofalno lošu igru na koju je stvarno suvisno trošiti riječi. 'Survival Instinct' je zapravo uvreda i nizak udarac gamingu.

 

Na izvrsnom četvrtom mjestu i dalje se drži FIFA 13, slijedi ju Sniper Ghost Warrior 2 te God of War: Ascension na šestom mjestu. Na sedmom mjestu nalazi se Monster Hunter 3 Ultimate, na osmom još uvijek problematični SimCity.

 

Predposljednji na TOP10 listi je još uvijek odlični Far Cry 3 a listu zatvara Call of Duty: Black Ops 2.

 

U ove rezultate ubrojene su samo fizičke kopije s obzirom da broj prodanih digitalnih primjeraka nije poznat. Sljedećega tjedna sve vrhove raznih ljetvica preuzeti će, vjerujemo, BioShock: Infinite.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije