http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Veće eksplozije!

Battlefield 4 na Frostbiteu 3

bf4
Datum objave:
27.03.2013 13:17
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Novi engine omogućiti će bolje svjetlosne efekte, nove animacije, vremenske uvjete, potpuno uništavanje zgrada...
Mnogi su vjerovali da će EA iskoristiti Frostbite 2 za novi Battlefield, engine koji je korišten u Battlefieldu 3, no nove informacije pobijaju tu mogućnost. Naime, DICE je objavio da će Battlefiled 4 koristiti potpuno novi engine, Frostbite 3. Zasad je dostupno prilično malo informacija o mogućnostima Frostbitea 3, ali potvrđeno je da će novi engine imati poboljšane svjetlosne efekte, novi sustav vremenskih uvjeta, mnogo veći okoliš te potpuno uništavanje objekata.

 

 

 

Battlefield će biti dostupan za PC, Xbox360 i PlayStation 3 dok je izlazak igre potvrđen za ovu jesen. Vlasnici Nintenove konzole biti će razočarani jer je DICE isto tako potvrdio da Battlefield 4 neće biti dostupan za Wii U. Battlefield 4 je već treći nadolazeći veliki naslov koji preskače Wii U, uz Saints Row 4 i Dead Island: Riptide. Izlazak na next-gen konzolama još uvijek nije potvrđen.

 

 

Svi oni koji pre-orderaju igru preko EA Origin servisa dobit će Deluxe verziju igre koja uključuje Premium ekspanziju, pristup multiplayer beti i ekskluzivne in-game stvarčice. Oni koji su kupili Medal of Honor: Warfighter prošle godine automatski dobivaju pristup spomenutoj beti.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije