http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Hladni ugriz tri

Sljedeći Mass Effect i Dragon Age na Frostbiteu 3

masseffect3
Datum objave:
29.03.2013 14:47
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nadolazeći Dragon Age 3: Inquisition i sljedeća instalacija Mass Effect franšize koristiti će najnoviji DICE-ov engine
Prema riječima generalnog direktora BioWarea Edmonton i Montreal Arryna Flynna, obje igre će koristiti Frostbite 3 engine.

 

'Za sve one koji su se pitali nakon otkrivanja Battlefielda 4, Dragon Age 3 i sljedeći Mass Effect također će koristiti Frostbite 3. Nevjerojatan je' ističe Arryn.

 

Frostbite 3, koji je razvio švedski studio DICE, sve se više koristi u studijima unutar EA mreže. U intervjuu za CVG Peter Bach iz DICE-a je istaknuo da je engine iznimno prilagodljiv te će ga se moći koristiti na sadašnjim, ali i na next-gen platformama. Engine zasad ne podržava Wii U.

 

 

O sljedećem Mass Effectu se ne zna gotovo ništa izuzev informacija koje nam studio daje na kapaljku. 'Sa završetkom trilogije i prebacivanjem na novi engine istražujemo nove mogućnosti, kako u gameplayu tako i u samoj priči. Još uvijek možete očekivati osnovne elemente igre kao što su različite vanzemaljske rase, ogroman svemir za istraživanje i bogata priča' objašnjava Yanick Roy, direktor BioWare Montreal studija.

 

S druge strane, Dragon Age 3 je u razvoju već nekoliko godina te će ponuditi 'veći svijet, impresivne vizualne mogućnosti i više kostumizacije'. Izlazak nove Dragon Age igre očekuje se krajem ove godine.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije