http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Rezultati Starcraft: Heart of The Swarm nagradnjače

heart3
Datum objave:
01.04.2013 12:29
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Saznajte tko je bio najoštriji na peru i umu u rezultatima Gamereportove Heart of The Swarm Nagradnjače

Nakon dugo čitanja, još dužeg odlučivanja i najdužeg vijećanja, Gamereport redakcija pronašla je dva dobitnika Starcraft 2: Heart of The Swarm nagradnjače. Moramo priznati kako je konkurencija ovog puta bila zaista žestoka, te kako nam je na kraju bilo jako teško odlučiti se tko je dobio igru.

 

Ipak, nadljudskim naporima skupili smo snagu i za prvog pobjednika izabrali nepokolebljivog romantika Warneka i njegov melodramatični pristup životu genetski modificiranih oružja za masovno uništenje.

 

Prije svega da se predstavim , ja sam zergling 685948-A11. Zazvučaće to , možda , pomalo patetično ( moj otac zergling 213739-A11 samo bi odmahnuo bodljama) , ali ja mislim da sam postao ovo što jesam, u stvari , da nisam postao ništa, samo zato što sam rođen u pogrešnom vremenu. Volio sam jednu posebnu Larvu . Bila je moja mineralna šansa, moja ljubavnica , suborac i najbolji drug ,ona je bila moja kraljica . Promjenio sam mnoge , i previse ih , al’ uvijek sam nju nosio u utrobi . Stalno sam joj se vračao , a sada se pitam zar je bilo potrebe bježati .Jednoga dana zaratili smo sa zemljanima , shvatila je da može postati nešto vise , da može postati overlord i otišla je , zauvijek , nije me vise tražila , nije me vise čekala. Ima trenutaka kad je zaboravim na tren, ono kad alkoholnom kiselinom ubijem zadnji komad sebe,ali ništa mi ne vrijedi kad je sutra opet tu u mojim mislima . I tako idem kroz život , neprimjetno , jedna kapljica u moru zergova , tisuće planeta sam prošao , milijune zemljana ubio . Sve ratove sam dobio , no ipak izgubio bitku života . Ja nisam htio da mijenjam galaksije , meni je (sad tek vidim) i ona bila dobra. Ja sam samo htio da joj poklonim jednu sitnicu , da joj poklonim onih A11 na kraju imena , ali je*es ga rekla bi mi “ti si svoju šansu imao”.

 

Drugi dobitnik dolazi nam iz samog centra poezije, iz samog neksusa ljubavi i iz samog srca narodne stihoklepštine. Kveki, jedan od Gamereportovih "veteran" posjetitelja uveselio nas je narodnom poskočicom o proždiranju i bureku, te s punim pravom osvojio hard kopiju fenomenalne Blizzardove ekspanzije.

 

Probudi se tako zerg.
Onako malen, nestasan za dojkom majke zudi
Al kud li nesrece eno ekipa na burek zuri
A sta ce mali jadan,
i on je sam eto gladan.

Pa krene u sprint s masom,
mozda bude burek po kineski s pasom.
No eto braca u zrak lete,
tuku ih one teranovacke barete.

A s druge strane neki protos,
onako zivahno kopa nos.
I kud li ce li veceg vraga,
eto mali zerg prelazi preko teranovackog praga.

I eto klikce mina,
jos jedan korak i ceka ga nebeska visina.
A jadan mali eto uzdise meh,
ceznuo je za burekom a dobio samo peh.

 

Ovom prilikom želimo se zahvaliti svim sudionicima, pogotovo Agent.Agonyu i Corkysu na maštovitim komentarima koji bi, da smo imali još dvije kopije, sigurno dobili nagradu.

 

Dobitnici će svoje kodove i dopisni mail dobiti kroz 48 sati, tijekom čega ćemo se dogovoriti oko primopredaje (ovo vrijedi za hard kopiju igre). Još jednom, čestitamo dobitnicima, kao i Algoritmu i Informarku na ustupljenim nagradama. Svima ostalima jedno veliko hvala na sudjelovanju i više sreće drugi put!

 

 

GRRROOOOAARRRRRR

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije