http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GARRETT, TLAČITELJ BOGATIH

Objavljen prvi trailer za Thief!

thief5tzyuz
Datum objave:
02.04.2013 12:41
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Prije nekoliko tjedana najavljeni reboot 'Thief' franšize napkon je dobio i svoj prvi trailer

Square Enix je relativno nedavno najavio novu Thief igru i odmah naglasio da se ne radi o Thiefu 4, već samo – 'Thiefu'. Naime, nova igra u serijalu biti će reboot franšize, a na razvoju igre angažiran je Eidos Montreal, studio koji je odradio fenomenalan posao na Deus Ex: Human Revolutionu.

 

Nakon nekoliko screenshotova, Square Enix je napokon objavio i prvi trailer koji doduše ne donosi in-game scene ali nam daje poprilično dobru sliku svijeta u kojemu ćemo dijeliti pravdu u koži protagonista Garretta;

 

 

'U Gradu raste plima straha. Mržnja ispunjava svaki kamen i dok se bogati dodatno bogate, oni manje sretni moraju se nositi s neimaštinom i represijom. Devastirani bolešću i siromaštvom, oni čekaju promjene.' – kaže narator u traileru za igru koja će se na tržištu pojaviti tek sljedeće godine i to na PC-u i konzolama sljedeće generacije.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije