http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DOBRE RIJEČI

Epic Games: "Novi Playstation biti će nešto kao fenomenalno složen PC"

ps4
Datum objave:
05.04.2013 14:56
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Playstation 4 mogao bi biti fenomenalna stvar...kaže VP Epic Gamesa...

Podpredsjednik Epic Gamesa Mark Rein smatra kako je komparacija PCa i Playstationa 4 u osnovi dobra ideja zbog toga jer će developeri svoj rad na PS4 igrama moći započeti u zaista niskom startu. Drugim riječima, raditi igre za novu platformu biti će lakše nego za PS3. Ovu izjavu je, među ostalim hvalospjevima prema nadolazećoj platformi gore spomenuti gospodin izjavio u nedavnom intervjuu za CVG. Zanimljivo je, naime, kako Playstation 4 direktno uspoređuje sa "jako, JAKO dobrim PC-om".

 

Drnc bumcn kupikupikupi

 

Razlog dobrim riječima leži u korištenju više od 2 GB RAM-a, igranju igara dok se još downloadaju s Interneta, te mnogošta što je Sony spomenuo u čuvenoj "gledajte igre i kontroler, al konzolu si slobodno zamislite" konferenciji. Ako nas pitate, obje nove konzole stremiti će prema homogeniziranju hardvera i softvera, jer realno gledano - i M$ i Sony planiraju izbjeći greške koje su zadesile prijašnju generaciju. Inače, kad smo već kod Sonya, čini se kako će firma PS4 predstaviti već za nekoliko mjeseci, što je RANIJE nego čuvena prognoza koja se vrti tamo oko kraja godine.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije