http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Sreća!

Pokrenut Kickstarter za novi Camelot MMO

unchained
Datum objave:
05.04.2013 20:58
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Studio će iskoristiti dva milijuna dolara vlastitog novca

City State Entertainment, studio sastavljen od veterana koji su odgovorni za stvaranje jednog od najpopularnijih MMO-a Dark Age of Camelot, pokrenuo je Kickstarter za novi MMO koji se također vrti oko Camelota. Camelot Unchained ime je novog MMO-a te se već nalazi na Kickstarter gdje je prikupio 800 tisuća dolara od potrebnih dva milijuna.

 

 

 

Ono što je zanimljivo kod ovog projekta, osim što je neostvareni san mnogih MMO veterana, je izjava Marca Jacobsa, suosnivača City State Entertainment studija i kreativnog uma iza DAoC-a, da ukoliko Kickstarter uspije prikupiti dva milijuna dolara on će nadodati još toliko iz svog džepa. Također, novac fanova neće koristiti za isplaćivanje svoje plaće. Jacobs ističe kako je svjestan opasnosti koje čekaju nove MMO-e te je spreman uložiti vlastiti novac da osigura uspjeh najavljene igre.

 

Camelot Unchained je MMO s pretplatom fokusiran na RvR borbu. RvR je skraćenica za Realm vs. Realm (naziv je registrirani zaštitni znak Electronic Artsa), a predstavljala je jednu od najsnažnijih strana DAoC-a – masovne borbe svijetova (realmova) u kojima je nerijetko istovremeno sudjelovalo stotine igrača. Igra će se fokusirati na PvP-u, a PvE leveliranje, loot dropovi i ostali slični sistemi zasad nisu planirani. Igrači će levele postizati sudjelovanjem u RvR-u boreći se protiv drugih igrača, ostvarujući različite ciljeve ili izrađujući stvari koje će pomoći u RvR-u.

 

 

Biti će nekoliko razina pretplate, a ona će ovisiti od igračeve želje o uključenosti u igru, no svakako će biti manja od današnjeg prihvaćenog standarda pretplate MMORPG-ova.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije