http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Veliki uspjeh

Torment srušio rekord Kickstartera

article_post_width_Torment-Tides-of-Numenera
Datum objave:
07.04.2013 17:46
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Igra inExile Entertainment studija zaključila je Kickstarter s 4.1 milijun dolara
Torment: Tides of Numenera je tokom svoje Kickstarter kampanje skupila 4,188,927 milijuna dolara te je to čini najuspješnijom igrom u povijesti Kickstartera. Dosad, tu titulu držao je Project Eternity iz Obsidian Entertainmenta s iznosom od 3.9 milijuna dolara.

 

Ovim iznosom Torment je postao najviše financirana video-igra na Kickstarteru te je sveukupno drugi najuspješniji projekt vezan za gaming. Bolja od njega bila je samo Ouya konzola koja je prikupila nevjerojatnih 8.6 milijuna dolara.

 

 

Originalni cilj inExile studija bio je prikupiti 900 tisuća dolara, cilj koji je Torment uspio premašiti u roku od 24 sata. Igra je skupila 465% od željenog iznosa te će to zasigurno pridonijeti kvalitetnijoj igri. "Malo je vjerojatno da bi igra skupila dovoljno sredstava bez ove nove metode povezivanja i bez strasti naših podupiratelja koji ne samo da su donirali novac, već su radili kao tim u širenju vijesti o igri' napisao je suosnivač inExile Entertainmenta, Brian Farge, na Kickstarter blogu.

 

 

Torment: Tides of Numenera je nastavak kultne Planescape: Torment igre, single-player RPG-a smještenom u Numenera role-playing sustavu.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije