http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Army of Two: Devils Cartel

ARMY
Datum objave:
09.04.2013 14:19
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Pogledajte recenziju nastavka popularne kooperativne franšize Army of Two
Znate li što su to gomoljike? Ni mi ne znamo točno, ali nam se čini da ima neke veze sa biljem. Najbolje je što to nema apsolutno nikakve veze sa igrom koju danas recenziramo. Isto kao što ni teniska loptica nema veze sa čavlom. Ili možda ima? Ah, teška filozofska pitanja od kojih boli cerebrum. Uglavnom, još jedan dan, još jedan Gamereport, još jedna proljetna lastavica koja je smrznuta pala sa grane na tlo. Da li više volite sok od jabuke ili jagode? Mi ne znamo odgovor niti na to pitanje, ali nije na nama da se bavimo sokovima. Mi se bavimo nečim drugim. Nego, znate li da su oni samoljepljivi papirići na koje napišete neki podsjetnik jako korisni kada nešto zaboravite. Eto vidite kako je ovaj svijet šaren i prepun iznenađenja. I plastike koja se baš i ne bi trebala bacati po svuda. Pozdrav našoj dragoj Virdžiniji Vulf!


 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije