http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

treći dio franšize

Najavljen Batman: Arkham Origins!

batman_ao
Datum objave:
10.04.2013 11:35
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nakon 'Arkham Aslyum' i 'Arkham City' stiže nam i treći dio fantastične franšize i to pod imenom 'Arkham Origins', objavio je Warner Bros.

Nešto manje od dvije godine po izlasku Batman: Arkham City, Warner Bros. službeno je najavio i treći dio franšize – Batman: Arkham Origins. Igra je najavljena za PC, PS3, Xbox 360 i Wii U platforme, a riječi o verzijama za konzole sljedeće generacije još nema.

 

Nažalost, 'Arkham Origins' neće razvijati Rocksteady koji se iskazao s prve dvije igre već je razvoj preuzeo WB Games Montreal, očito interni studio Warner Bros.-a. Ali, to ipak nisu loše vijesti. Naime, već sljedeće godine na tržištu bi se trebala pojaviti nova Batman igra na kojoj već sad radi Rocksteady i koja će, predviđamo, biti next-gen naslov.

 

O radnji same igre zasad se zna vrlo malo – Batman: Arkham Origins biti će prequel prvim igrama u kojoj će igrač preuzeti nadzor nad mladim Batmanom koji će krvoločne zlikovce Arkhama sresti po prvi put.

 

 

Arkham će ovaj put biti duplo veći no u Arkham Cityju te će biti potpuno funkcionalni grad, a predstavljen je i potpuno novi negativac – Black Mask. Upravo on će na Badnjak orkestrirati potjeru za Batmanom u kojoj će sudjelovati osam opakih zločinaca.

 

Više detalja o samoj igri najvjeorjatnije ćemo zasznati već u narednim danima.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije