http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Mračne duše

Prvi gameplay video za Dark Souls 2!

Dark Souls II (2)
Datum objave:
12.04.2013 11:44
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Dark Souls 2 je nadolazeća open-world role-playing igra iz From Softwarea te je direktni nastavak Dark Soulsu iz 2011. godine
I dok Dark Souls 2 služi kao nastavak Dark Soulsu, radnja i okoliš igre neće biti smješteni u Lordran kraljevstvo.

 

Radnja igre se vrti oko ukletog lika koji pokušava pronaći lijek za svoje prokletstvo. Prema riječima studija, svijet Dark Soulsa 2 bit će dvostruko veći od onog u originalu, a početak igre bit će prilagođen tako da bude dostupniji igračima koji se prvi put susreću s franšizom.

 

Na čelu igre ovaj puta su Tomohiro Shibuya i Yui Tanimura dok će direktor Demon Soulsa i Dark Soulsa, Hidetaka Miyazaki, nadgledati projekt.

 

Ekipa iz IGN-a prva je dobila uvid u gameplay Dark Soulsa 2 te je objavljen 12-minutni video koji ima sve: polumrtve vitezove koji siju smrt, raznolika čudovišta kojima je sijanje smrti također omiljena aktivnost i zmajeve koji lete uokolo i pogađate, siju smrt.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije