http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOSTALGIČARSKI RAJ

Good old Games priređuje Interplay rasprodaju

fallout
Datum objave:
12.04.2013 13:01
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Bacite pogled na GOG i kupite jedan od Interplayevih super-klasika još danas

Smatrate li se osobom koja živi u prošlosti? Niti jedna nova igra vam se ne dopada? Ide vam na živce sve što se ne učitava s disketa? Onda obavezno bacite pogled na Good Old Gamesovu rasprodaju u kojoj ćete 33 Interplayeva klasika moći ubosti za cijenu jedne i pol nove igre. Da, ovo možda na prvi pogled zvuči dosta klimavo, no ako uzmemo da u paketu dobijate sve stare Falloute, Sve Privateere, kao i klasike poput Messiaha, Evolve i MDK serijala, stvari postaju malkice zanimljivijima.

 

 

Naravno, sve igre možee kupiti i pojedinačno, s time da na njih dobivate 50% popusta. Ovakve akcije dosta su česte na Good old Gamesima, siteu koji distribuira digitalne kopije prastarih i nešto manje starih klasika PC gaminga. Stoga, ako mislite da bi vam dobro došla pokoji stariji naslov, predlažemo da se požurite s obzirom da akcija traje do ponedjeljksa.

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije