http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOVE INFORMACIJE

U Battlefieldu 4 s Kinezima i Rusima!

Battlefield-4-Promo
Datum objave:
16.04.2013 07:47
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Na internet je procurio promo letak za Battlefield 4 koji otkriva nekoliko zanimljivih detalja o nadolazećem FPS-u

DICE i EA relativno su nedavno najavili Battlefield 4, nastavak vrlo uspješne 'trojke' koju i danas igraju milijuni igrača. O nadolazećem FPS-u još uvijek se ne zna mnogo informacija, no EA ih objavljuje na redovitoj bazi, a nedavno smo imali priliku vidjeti i gameplay video od punih 17 minuta.

 

Nove informacije nam pak stižu putem jednog zaposlenika GameStop trgovačkog lanca koji je fotografirao i u opticaj stavio letak kojim se promovira Battlefield 4;

 

 

Najzanimljivija je svakako informacija da ćemo igru igrati iz perspektiva triju različitih strana: Amerikanaca, Rusa i Kineza. Ukoliko se to obistini, biti će to u najmanju ruku kontroverzno s obzirom na stav većine građana SAD-a o komunizmu koji još uvijek u određenom obliku egzistira u Kini. Ipak, to će biti moguće samo u multiplayeru s obzirom da ćemo kroz singleplayer upravljati samo jednim protagonistom.

 

Letak promovira i povratak 'Commander' moda poznatog iz Battlefielda 2 te akciju po kojoj se za 10$ u pretprodaji može dobiti i prvi DLC.

 

I to je ukratko to. Podsjećamo, Battlefield 4 na tržištu će se pojaviti krajem ove godine i to na PC, PS3 i Xbox 360 platformama.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije