http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ipak nije fallout...

Bethesda radi na novom - Wolfensteinu?!

wolfenstein
Datum objave:
17.04.2013 00:02
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Samo dan nakon što je potvrđeno da Bethesda prestaje s radom na dodatnim sadržajima za Skyrim, taj razvojni studio objavio je kratki teaser na temelju kojega su mnogi zaključili da Bethesda zapravo radi na novoj igri u Wolfenstein serijalu

Nakon tri DLC-a za Skyrim, ponajbolji RPG u nekoliko proteklih godina, Bethesda je obustavila daljni rad na razvoju te igre. Razlog je vrlo jednostavan – cijela ekipa preusmjerena je na razvoj novog projekta koji zasad još nije razotkriven. Logično, mnogi su zaključili da bi u pitanju mogao biti Fallout 4 s obzirom da je od izlaska 'trojke' prošlo punih pet godina.

 

Bethesda je pak na Vine servisu objavila teaser u trajanju od četiri sekunde a u njemu je prikazana bodljikava žica i nekoliko ploča među kojima je i ona The Moonbeam Tria i Johanna Sebastiana Bacha.

 

 

Na brujanja da se radi o Falloutu 4, Pete Hines, dopredsjednik Bethesde kratko je odgovorio da teaser 'nema nikakve veze s Falloutom'.

 

To je pak brojne igrače odvelo na sasvim drugi trag – Wolfenstein. Naime, ranije ove godine kompozitor Julian Beeston u svoj je rezime upisao da radi na novoj Wolfenstein igri koja bi se na tržištu trebala pojaviti 2013. godine. Te informacije vrlo su brzo uklonjene a kasnije se saznalo da Beeston radi za ZeniMax Sweden, studio osnovan od strane bivših zaposlenika Starbreeze Studiosa.

 

Te pretpostavke uopće nisu nelogične s obzirom da je Id Software trenutno u grdnim problemima s razvojem Dooma 4 i sigurno nema vremena baviti se s novom Wolfenstein igrom.

 

No, zašto je onda teaser objavila – Bethesda? I ZeniMax Sweden i Bethesda pod istom su kućom – ZeniMaxom i sasvim je moguće da je Bethesda ili potpuno preuzela projekt ili će imati samo udio u njegovom razvoju. Kroz nekoliko narednih dana možda ćemo znati nešto više. 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije