http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MODIFIKACIJA IZ SNOVA

Project Unity: 15 konzola u jednoj

project unity console
Datum objave:
17.04.2013 11:58
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Pogledajte kako izgleda najzabavnija kombo konzola na svijetu

Recimo da se smatrate gaming nostalgičarem. Recimo da također planirate kupiti jednu od starijih konzola ali ne možete odlučiti koju. Talentirani modder Bacteria vjeruje kako ima rješenje za vašu nedoumicu. Zašto imati samo jednu konzolu, kada umjesto nje možete imati njih petnaest? Da, dobro ste pročitali - u Project Unity strpano je petnaest konzola, s time da uređaj ima jedan jedini SCART i jedinstveni specijalni kontroler. Prije nego što počnete vriskati za Playstationom 3 i Xboxom 360, recimo samo da se popis uglavnom tiče starijih platformi.

 

U Project Unityu nalaze se:
Amstrad GX1000
Atari 7800
Colecovision
Intellivision
NEC Turbografx X
NeoGeo MVS
Nintendo Entertainment System
Nintendo Gamecube
Nintendo 64
Sega Dreamcast
Sega MegaDrive
Sega Master System
Sega Saturn
Sony Playstation 2
Super Nintendo

Iako na popisu vidimo svega 15 konzola, Project Unity može reproducirati naslove s njih osamnaest, s obzirom da Gamecube može emulirati Gameboy, Playstation 2 može pokretati Playstation 1 igre, dok Atari 7800 bez problema vrti naslove sa Atarija 2600. Ako vas zanima kako je Project Unity uopće napravljen, savjetujemo da bacite pogled na ovaj poduži video. Sigurni smo kako ćete nakon njega zaklučiti kako 700 funti nije previsoka cijena za ovu "kimeru" retro gaminga.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije