http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

FRANŠIZA IDE DALJE

Najavljena FIFA 14, objavljeni i prvi screenshotovi

original
Datum objave:
17.04.2013 15:58
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
EA je sasvim očekivano najavio novu verziju najprestižnije simulacije nogometa na planetu

U posljednjih nekoliko godina preporođena FIFA franšiza dobiti će još jednu prinovu – FIFA-u 14. Igra je zasad najavljena za PC, PS3 i Xbox 360 platforme uz naglasak da će naknadno biti najavljene i verzije za ostale platforme. Pri tome svakako možemo očekivati verzije za Android, iOS, Nintendo 3DS i PlayStation Vitu.

 

Uobičajeno bi tu svrstali i Wii U, no EA je nedavno javno obznanio da im Wii U kao platforma trenutno nije u fokusu, a ni njihove druge sportske franšize (NCAA Fotball 14, NHL 14 i Tiger Woods PGA Tour 14) ne dolaze na novu Nintendovu konzolu.

 

Kao i u svakoj novoj verziji FIFA serijala i ovaj put možemo očekivati poboljšanu grafiku, obnovljene baze igrača, novu fiziku lopte i Pure Shot sistem.

 

Nadamo se samo da će ovaj puta u igru biti implementirana i hrvatska nogometna reprezentacija s obzirom da je bila izostavljena iz aktualne verzije iako je tada bila na 10. mjestu najboljih reprezentacija svijeta a trenutno se nalazi na fantastičnom četvrtom mjestu.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije