http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

u srpnju

Firefall kreće putem otvorene bete

firefall
Datum objave:
18.04.2013 11:41
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Red 5 Studios objavio je do njihov nadolazeći FPS u otvorenu betu kreće 9. srpnja

Free-to-play FPS 'Firefall' na kojemu radi Red 5 Studios svi zainteresirani moći će zaigrati 9. srpnja kada igra ulazi u stadij otvorenog beta testiranja. Sve dotad trajati će aktualno zatvoreno beta testiranje koje će doživjeti još nekoliko nadogradnji.

 

Svi koji žele igru zaigrati 9. srpnja već se sad mogu prijaviti ovdje.

 

'Nevjerojatno smo uzbuđeni jer dolazimo da najbitnijeg stadija u razvoju Firefalla' – ističe ekipa iz Red 5 Studiosa – 'Za nas otvorena beta nije marketinški trik nego prilika da u proces uključimo još mnogo igrača i igru zajedno učinimo još boljom.'

 

Podsjećamo, Firefall je po prvi puta najavljen 2010. godine, a Red 5 Studios ekipa je koja je sazdana od bivših Blizzardovih zaposlenika.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije