http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TF2 Madness

TF2 s Oculus Riftom na Omniu

TF2
Datum objave:
21.04.2013 17:32
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Kako bi demonstrirali funkcionalnost 'Omni' protoptip trake za trčanje, Virtuix je izdao video u kojem se prototip koristi u kombinaciji sa Team Fortressom 2 i Oculus Riftom

Sučelje prirodnog pokreta za aplikacije virtualne stvarnosti, kako Virtuix voli nazivati Omni, je traka za trčanje koja omogućava igraču da se prirodno kreće u svim smjerovima. U prijevodu, Omni prevodi pokrete korisnika u pokrete vašeg lika u igri. Prema riječima kompanije, Omni će korisnicima omogućavati mnogo više od hodanja; trčanje, skakanje i strejfanje su također dio pokreta koje će Omni omogućavati, a imati će i senzor za prepoznavanje gesta.

 

 

U prikazanom videu Oculus Rift je zadužen za praćenje pokreta glave i prikazivanje zaslona dok je Kinect odgovoran za snimanje pokreta igrača koje Omni zatim pretvara u in-game naredbe. Kinect je samo privremeno rješenje, a Virtuix tvrdi da će Omni imati vlastiti senzor za registriranje pokreta.

 

Kompanija namjerava lansirati Kickstarter kampanju u svibnju, a očekivana cijena će se kretati od 400 do 600 dolara.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije