http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAKON HOMEWORLDA

Darksiders i Red Faction našli kupce

rfan
Datum objave:
24.04.2013 09:32
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nakon što se prije nekoliko mjeseci raspao THQ održana je aukcija na kojoj je rasprdana većina franšiza u posjedu te nekad uspješne izdavačke kuće. Međutim, neke franšize ostale su bez vlasnika sve do jučer

Nakon što je Gearbox objavio da je uspješno kupio legendarnu Homeworld franšizu, svoj novi dom našlo je još nekoliko franšiza koje nisu prodane na prvoj aukciji. Darksiders i Red Faction kupila je relativno nepoznata tvrtka 'Nordic Games' uz još nekoliko manje poznatih imena za sveukupno 4.9 milijuna američkih dolara.

 

Lars Wingefors, izvršni direktor Nordica, istaknuo je iznimno zadovoljstvo kupnjom i iskazao želju da na novim nastavcima obje franšize surađuju s razvojnim studijima koji su na njima radili i dosad.

 

S objavom ove vijesti objavljena je i svota za koju je Gearbox uspio 'upecati' Homeworld franšizu. Radi se o 1,35 milijuna američkih dolara. Njihova namjera zasad je samo pustiti Homeworld i Homeworld 2 nasuvremene digitalne servise poput Steama, a planove o nastavku franšize još nisu razotkrili.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije