http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

COLUMBIA NIJE LAŽ

Poslušajte pravi Voxophone iz Bioshock Infinitea

voxophone
Datum objave:
24.04.2013 12:28
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Voxophone postoji, što znači da i Columbia postoji, što znači da postoji i ona papiga...

Voxophoeovi su jedan od glavnih načina na koje Bioshock prepričava priču. Ono što se ne odvija u animiranim sekvencama, dinamičnim razgovorima i intrigantnim zapletima možete poslušati na ovim snimačima vinilnih ploča. Od danas, čini se, moguće je to raditi i u pravom životu zahvaljujući čudu tehnologije proizvedenom sa strane talentiranog moddera Jesse Demersa. Njegov intrigantni i potpuno funkcionalni Voxophone može svirati sve popularne skladbe iz Infinitea uključujući Shiny Happy People i Girls Just Want to Have Fun.

 

 

 

Konačna verzija
 

 

Uređaj je napravljen od pleksiglasa i hrastovine, te u sebi sadrži malo pojačalo, zvučnik i mp3 player. Uređaj se kontrolira putem skrivenih gumbiju na prednjoj strani Voxophonea. Drugim riječina, ona vinilka koja se vrti dok uređaj svira tu se nalazi samo zbog estetike. Bilo kako bilo, ovaj jednostavan ali i predivno izrađeno komad gaming memorabilije mogao bi postići dosta visoku cijenu ukoliko ga vlasnik ikad odluči prodati.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije