http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

U SVIBNJU

Microsoft otkrio datum predstavljanja novog Xboxa!

xbox
Datum objave:
25.04.2013 10:29
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Microsoft će svoju novu konzolu predstaviti, kao što se i nagađalo – krajem svibnja. Oči svijeta biti će uprte u Washington kako bismo vidjeli može li Microsoft ostaviti bolji dojam od Sonyja na predstavljanju PlayStationa 4

Već više od godinu dana među novinarskim krugovima i gamerskom populacijom kruže glasine o novoj Microsoftovoj konzoli, a o njoj su se anonimno već izjasnili i neki članovi vrlo uglednih razvojnih studija. Što se Microsofta tiče, za njih konzola sve do jučer nije postojala jer dosad nije objavljena doslovno nijedna službena informacija o nasljedniku Xboxa 360.

 

No, to se upravo promijenilo. 'U utorak, 21. svibnja označiti ćemo početak nove generacije igara, TV-a i zabave. Toga dana predstaviti ćemo svoju viziju Xboxa i pokazati vam dio budućnosti. Samo 19 dana nakon toga na E3-u, predstaviti ćemo i cijeli spektar igara koje će se moći zaigrati po izlasku nove konzole.' – napisao je Major Nelson na službenom Microsoftovom blogu.

 

Stvari su, kao što možete vidjeti, potpuno jasne. Microsoft je napokon najavio novi Xbox koji će se, ako je vjerovati glasinama, zvati tek – 'Xbox'. O novoj Microsoftovoj konzoli pisali smo mnogo puta, pa tako i o specifikacijama samoga hardvera što možete vidjeti ovdje.

 

Po prvi puta u povijesti, Microsoft i Sony na tržište će ispostaviti hardverski gotovo istovjetne konzole čije će procesore i grafičke kartice proizvoditi AMD. Predstavljanje konzole pod posebnim će povećalom biti i zbog toga što je predstavljanje PlayStationa 4 razočaralo mnoge iz razloga što Sony nije otkrio izgled same konzole. Microsoft će to, sigurni smo – učiniti.  

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije