http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

FASHION

Majice (ne)dostojne svakog gamera

Space_Invaders
Datum objave:
25.04.2013 10:40
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ovi odjevni predmeti svjedoče kako gaming kao inspiracija ponekad i ne funkcionira

Nedavno je na Internetu osvanula nova kolekcija majica inspirirana dizajnom Drew Wise. Ovi odjevni predmeti, makar bili inspirirani igrama, ne spadaju među stvari koje bismo olako odjenuli. Možda, recimo, da na poslu imamo Dan Odvratnih Majica...tada bi razmislili o njima. Međutim, čak i da na trenutak uspijemo isključiti dio mozga odgovornog za bilo kakve tragove ukusa, spotaknuli bismo se na cijene dotičnih odjevnih predmeta.

 

Konkretno, svaka od ovih predivnih majica koštati će vas 60 dolara, što je otprilike 300 kuna. Znamo da kod nas majice koštaju otprilike toliko (ako kupujete marku), no ovdje moramo voditi računa i o poštarini. Iskreno, ako vidite ikoga na cesti da nosi jednu ovih nakaza, potapšajte ga po ramenu i platite mu kavu. Taj čovjek je ili mazohist ili nema NIKAKVE ideje što je taj dan odjenuo.

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije