http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

The Bureau

2K se napokon oglasio u vezi s preimenovanjem igre 'XCOM'

xcom
Datum objave:
25.04.2013 15:13
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Kroz proteklih sedam dana dogodilo se nekoliko neobičnih stvari po pitanju XCOM-a, taktičkog TPS-a koji je već godinama pod navalom kritika. Prva se mislilo da je projekt ugašen a onda su prokolale glasine prema kojima će igra biti samo preimenovana. Sada se napokon oglasio i 2K Games

XCOM je najavljen još 2010. godine, pune četiri godine nakon što je Irrational Games započeo razvoj projekta. Nakon njih projekt je prvo preuzeo 2K Australia a 2010. stvar je pala u ruke studija 2K Marin. Na žalost 2K Gamesa, igra je vrlo brzo naišla na negativni publicitet što je vjerojatno ključni razlog zbog kojeg je 2K prestao objavljivati informacije o igri da bi prošloga tjedna s interneta uklonio sve službene materijale.

 

Prema nekima to je značilo smrt projekta, a prema drugima – njegovo preimenovanje. Ovi drugi bili su u pravu i 2K Games uskoro će ponovo najaviti igru i to pod imenom 'The Bureau'.

 

Igra je posljednji puta javno pokazana na E3-u 2011. godine, a 2K sada tvrdi je je igra 'evoluirala' i da će nanovo biti najavljena kroz samo nekoliko dana.

 

'Firaxisov XCOM: Enemy Unknown vjerno je prenio osjećaj originalne franšize i smatramo da je vrijeme da u setting XCOM-a unesemo nova iskustva.' – istaknuo je 2K. Kako će pak izgledati 'The Bureau' i koliko će se razlikovati od XCOM-a koji je prvotno najavljen znati ćemo za samo nekoliko dana.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije