http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SAMO ZA NAJVEĆE FANOVE

Kupite repliku Mass Effect puške za 750$

Mass Effect 3
Datum objave:
26.04.2013 12:05
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ako se smatrate ljubiteljem čuvenog akcijskog SF serijala, zaslužujete si priuštiti barem jednu poštenu repliku igrinog naoružanja

Project Triforce, firma odgovorna za velik broj "pravih" replika opreme iz popularnih video igara nedavno je nabjavila ne jedan već tri komada oružja iz ultrapopularnog Mass Effect serijala. Fanovi koji jednostavno ne znaju kamo će sa svojim novcem moći će utrpati pokoju kunu u Geth pulse rifle ili u M-6 Carnifex i M-77 Paladin pištolje. Svaka od replika proizvesti će se u oko 400 primjeraka.

 

Project Triforce 

 

Project Triforce 

Cijena? Prava sitnica. Ako planirate kupiti jedan od pištolja, za njih ćete u preorderu iskeširati sto dolara predujma, kako biste konačni proizvod mogli ubosti za svega 400 američkih dolara. Ukoliko se odlučite za pušku, cijena ide lagano prema gore. Za Geth pulse rifle morati ćete iskeširati 750 dolara bez uračunate dostave. Svaki od modela ima donekle realističnu težinu, te je opremljen setom LED-ica.

 

Project Triforce

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije