http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

WAR NEVER CHANGES

PlayToy igra dana: Forest Siege

forestsiege
Datum objave:
26.04.2013 12:19
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Jeste li za malo strategije u fantasy settingu?

Forest Siege možda na prvu loptu izgleda kao standardna siege igra na kakve smo navikli na našim smartphone uređajima. Međutim, ovdje umjesto da šaljete vojnika za vojnikom, šaljete čitave redove istih, te ste ograničeni na svega četiri regimente. Ovo čitavom konceptu napada i obrane daje dosta dubine, što je uvijek plus.

 

U slučaju da nemate pojma o čemu smo ovdje pisali, spomenimo da siege žanr od igrača traži da bira jedinice koje u pravom vremenu nakon izgradnje, marširaju prema protivničkoj bazi. Ograničeni ste resursima i vremenom proizvodnje. Ako se probijete kroz protivničke linije i svedete zdravlje neprijateljskog dvorca na 0, pobijedili ste. Forest Siege je vizualno atraktivna strategija koja samo će se dopasti svim fanovima žanra, makar ju igrali svega nekoliko minuta. Zaigrajte ju već danas na Playtoyu.

 

Ime: Forest Siege
Žanr: Siege strategija
Developer: Miniclip
Komande: Miš
Vrijeme igre: 30min

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije