http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DRM FREE

Novi Witcher napušta quick-time događaje

witcher3
Datum objave:
26.04.2013 13:26
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Vođa razvoja The Witchera 3: Wild Hunt, Konrad Tomaszkiewicz, progovorio je o planovima za novi nastavak franšize
Potvrdio je da DRM, multiplayer i quick-time događaji neće biti dio Witchera 3. Nove uzbudljive avanture Geralta bit će fokusirane na single player sadržaj, iako je multiplayer bio razmatran u jednom trenutku razvoja igre.

Quick-time događaji koji su bili prisutni u prošlim Witcherima ovaj puta neće biti iskorišteni. Glavni dizajner istaknuo je da 'quick-time događaji nisu odgovorali dizajnu Witchera te su često uzrokovali frustracije kod igrača'.


'Mali broj igara može koristiti quick-time događaje kao npr. Uncharted gdje ni ne primjetite da ste završili jednu takvu sekvencu. Mislim da je to jedini način na koji se quick-time događaji trebaju koristiti.'

 

 

Na sreću, CD Projekt ne dijeli svoje mišljenje s kolegama iz Electronic Artsa kad je DRM u pitanju. Za Konrada Tomaszkiewicza 'DRM je najgora stvar koja se dogodila gaming industriji' i The Witcher 3 neće imati takve restrikcije. Odluka o izostanku DRM-a odnosi se na retail kopije igara i na GOG.com dok će ostali digitalni distributeri kao što je Steam imati vlastiti DRM.


The Witcher 3: Wild Hunt stiže na PC i PS4 sljedeće godine.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije